Wat hebben wij

dsc02471
dsc02484
dsc02453
dsc02473

Assortiment

Piccola Bottega is een stukje onbekende Italiaanse culinaire keuken waar tot op heden weinig van bekend is. Met hartstocht bieden wij producten aan uit het hart van Italië, van authentieke Italiaanse vers bereide huisgemaakte producten zoals pasta’s, pida en pidaza, tot verse gerechten ,zelf bereide sauzen, vers gemaakte pesto, olijf tapende , gegrilde groente en verschillende panini’s en desserts zoals Tiramisu en onze heerlijke oma recept.

Piccola Bottega is een Delicatessen & Traiteur familie bedrijf waar je vooral biologisch Italiaanse levensmiddelen kunt kopen die variëren van olijfolie, wijnen ,pasta’s, Italiaanse en Spaanse koffie, exclusieve soorten kaas. En natuurlijk hebben wij ook een uitgebreid assortiment in salami’s, gedroogde hammen, pancetta, spek .

Daarnaast bereiden wij per dag warme gerechten die u kunt ophalen voor thuis , bedrijven en familiefeestjes.

Bij ons vindt u o.a. Italiaanse wijnen en verse gedroogde pasta’s, olijfolie en balsamico. In onze Bottega is de bedoeling dat onze klanten de gelegenheid hebben om onbekende producten te kunnen proeven. Naast de bekende producten introduceren wij zeer onbekende Italiaanse en Spaanse producten, en dat is waar wij ons in onderscheiden van andere bekende biologische winkels en slow food branche.
Het introduceren van een heel nieuw vernieuwde en onbekend manier van eten in combinatie met de biologische voeding.

Wij bieden een ruim assortiment Italiaanse en Spaanse olie aan, niet alleen in gesloten verpakkingen, maar ook uit het vat.

Graag heten wij u welkom in onze Piccola Bottega waar u iets nieuws , heerlijk , aanvullend, exclusief, bijzonder, waar genot en kwaliteit ook deel kan zijn van iedere dag.

Tot snel, A presto, Hasta pronto, See you soon, Bis bald, a bientôt !