KERST MENU 2016
De feestdagen staan weer voor de deur, wat betekend dat het tijd is voor heerlijk eten !
We presenteren u onze: KERST MENU 2016
VOORGERECHT
- Terrina di Pesce con salsa frutti di Bosco e Mango
Terrina van drie soorten vis en prei met een saus van Bosvruchten en Mango.
Of
- Rollo de Cordero
Langzaam gestoofd lamsvlees opgerold in deeg met een puree van pastinaak, zoete aardappel en saffraan.
TUSSENGERECHT
- Ravioli Bietola e gorgonzola con crema di pistacchio Del-Bronte Slow Food
Pasta gemaakt met rode bieten, gevuld met gorgonzola in een roomsaus met pistache Del Bronte Slow Food product
HOOFDGERECHT
- Zarzuela
Spaanse visschotel met zeevruchten, tomaten en geroosterd brood
Of
- Polletto Ripieno Salsiccia tartufo uova di quaglia
Gevuld Kippetje met Italiaanse worst, truffel en Kwartel eieren
Het Hoofgerecht wordt geserveerd met aardappel en groenten!
NAGERECHT
-
Stella di natale
Een verassend Italiaans kerst dessert4 Gangen €34,50 p.p
3 Gangen €30,95 p.pVoor meer info bel op: 0297 269757
Zaterdag 24 dec zijn we open van 12:00 tot 20.00 uur
Zondag 25 dec 1e Kerstdag gesloten
MAANDAG 2e kerstdag 26 dec OPEN van 14:00uur tot 18.30 uur!!