KERST MENU 2016

De feestdagen staan weer voor de deur, wat betekend dat het tijd is voor heerlijk eten !
We presenteren u onze: KERST MENU 2016

VOORGERECHT

  • Terrina di Pesce con salsa frutti di Bosco e Mango
    Terrina van drie soorten vis en prei met een saus van Bosvruchten en Mango.

Of

  • Rollo de Cordero
    Langzaam gestoofd lamsvlees opgerold in deeg met een puree van pastinaak, zoete aardappel en saffraan.

TUSSENGERECHT

  • Ravioli Bietola e gorgonzola con crema di pistacchio Del-Bronte Slow Food
    Pasta gemaakt met rode bieten, gevuld met gorgonzola in een roomsaus met pistache Del Bronte Slow Food product

HOOFDGERECHT

  • Zarzuela
    Spaanse visschotel met zeevruchten, tomaten en geroosterd brood

Of

  • Polletto Ripieno Salsiccia tartufo uova di quaglia
    Gevuld Kippetje met Italiaanse worst, truffel en Kwartel eieren

Het Hoofgerecht wordt geserveerd met aardappel en groenten!

NAGERECHT

  • Stella di natale
    Een verassend Italiaans kerst dessert

    4 Gangen €34,50 p.p
    3 Gangen €30,95 p.p

    Voor meer info bel op: 0297 269757
    Zaterdag 24 dec zijn we open van 12:00 tot 20.00 uur
    Zondag 25 dec 1e Kerstdag gesloten
    MAANDAG 2e kerstdag 26 dec OPEN van 14:00uur tot 18.30 uur!!